Wie is Ibo?

Mijn naam is Ibo Derin, eigenaar van I.D Business & Coaching. Met mijn onderneming richt ik mij op ondernemers en (senior)managers die ik op verschillende vlakken coach. Ik beschouw mijzelf als de personal trainer voor de ondernemer.

Ik zorg ervoor dat mijn klanten rust, ritme en routine ervaren door actief met mij samen te gaan werken aan de vastgestelde doelstellingen. Dit kan betekenen van procesoptimalisatie, het door-ontwikkelen van coachvaardigheden, het vertalen van visie naar concrete missie of personal training, waarbij ik verschillende stijlen hanteer zoals fitness, stabiliteitstrainingen, cross-fit & cross-fight. Uiteraard aangevuld met een op persoonlijk gemaakte voedings- en trainingsschema. Waar ik mij in onderscheid is dat ik verder ga daar waar een traditionele personal trainer ophoud. Ik focus mij op het creëren van de perfecte balans tussen werk, prive en gezondheid. Bij I.D Business & Coaching hebben mijn klanten de mogelijkheid om bij de beste sportscholen te werken. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om op locatie en of incompany trainingen te verrichten. Aan de hand van uw wensen en behoeften stellen wij gezamenlijk een plan van aanpak op waarin de doelstellingen realistisch zullen worden vastgesteld.

Contact met Ibo

Wat heb ik gedaan

In de afgelopen 20 jaar heb ik in de Retail, Logistiek en Human Resource Management gebieden veel ervaring opgedaan en deze excellent in diverse management functies mogen toepassen. Door mijn toolbox aan te vullen met de juiste theoretische onderbouwingen heb ik de volgende opleidingen en cursussen succesvol mogen voltooien; Bedrijfskunde, Commerciële Bedrijfskunde, Ondernemen & Management, Human Resource Management, NLP, NLP vervolg en Verandermanagement, aangevuld met vele coach en leidersschapstrajecten. Daarnaast heeft sport altijd een hele belangrijke rol gespeeld in mijn leven, waarbij ik zowel op nationale als internationale level diverse titels heb mogen behalen. Sporten heeft er tot geleid dat mijn discipline, gedrevenheid en het denken in mogelijkheden verder werden ontwikkeld. Samen met u zal ik gaan werken aan uw sterke punten met als doel om deze nog meer te versterken, waardoor u sneller in staat bent uw valkuilen te ontdekken.

Gedraag je als een kampioen, wees een kampioen…