SMART Goals

Durf te dromen….maar niet te lang. Sommige mensen dromen van grootse dingen, terwijl anderen wakker blijven en ze realiseren.

Het is belangrijk om eerst concreet in kaart te brengen waar u en of uw bedrijf vandaag de dag staat. Waar ben ik goed in? Wat zijn mijn ontwikkelpunten? Waar liggen mijn kansen en voordelen.

Door deze vragen gezamenlijk met u concreet te benoemen zal het uitwerken van uw missie en visie meer binnen u handbereik liggen.

Is het zo simpel?  Ja en nee….

Het is simpel om uw wensen en behoeften uit te spreken, maar het concretiseren hiervan vergt de nodige tijd, investering en vele uren voorbereiding. Door het pad naar uw missie en visie SMART te formuleren zullen wij gezamenlijk met u kijken waar uw kansen en voordelen liggen. De nodige verspillingen en of obstakels zullen hierdoor ook sneller geconstateerd en omgezet worden in mogelijkheden.

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen. Zodra men in de juiste flow zit, onstaat de dreiging dan men snel de focus op de missie uit het oog verliest. Veel gemaakte fouten hierbij zijn dat men te snel en te veel eisen gaat stellen.

Een planning welke opgesteld gaat worden zal ons beter in staat stellen om er vanaf te wijken  wanneer dit ook van ons gevraagd gaat worden.

Als er twee wegen zijn, neem dan de moeilijke, want op de gemakkelijke is het meestal dringen