Power coaching

Power coaching is het beste uit jezelf halen door eerst jezelf beter te leren kennen.

Uiteraard bent u bekend met het gezegde: ” De spiegel wordt u voorgehouden”.

Maar als u niet weet hoe u in de spiegel moet kijken, wordt het vrij lastig om verbeterslagen toe te passen. De stappen welke u heeft genomen en keuzes welke u heeft gemaakt hebben er voor gezorgd dat u vandaag de dag op deze positie zit.  In de loop der jaren heeft u bepaalde eigenschappen ontwikkelt, eigenschappen welke geprint staan in uw eigen dna. Talenten zijn eigenschappen welke u vanaf uw geboorte meedraagt, maar skils zijn eigenschappen welke u door keihard te leren en werken heeft ontwikkeld.

Vele uren achter uw studieboeken en op de werkvloer hebben meerdere keren bij u voor successen gezorgd, maar tevens ook voor momenten met tegenslagen. Het gevoel wat u op deze momenten ervaart is pijn, teleurstelling en emotie. Pijn, emotie en teleurstellingen kan een uur, een dag, misschien wel een jaar duren, maar uiteindelijk gaat het weg. Opgeven daarentegen zal ervoor zorgen dat pijn, emotie en teleurstellingen nooit meer weggaan.

De grootste successen worden geboekt omdat wij leren van onze fouten

Als u een droom heeft, dient u het te beschermen. Er zijn genoeg invloeden om ons heen welke ons dagelijks confronteren en vertellen dat wij onze droom niet waar kunnen maken. Samen met u gaan wij daarom werken aan u kernkwaliteiten welke u al bezit, welke diep in u zit, maar nog niet en of onvoldoende worden toegepast. Dit betekent dat u en ik actief aan de slag gaan om doelen te creëren. Doelen welke er voor gaan zorgen dat u uw droom kunt waarmaken. Tijdens ons avontuur zullen wij geconfronteerd worden met fouten, falen en tegenslagen. DIT IS OK !

De grootste successen worden geboekt omdat wij leren van onze fouten, falen en tegenslagen. U leert met mij een winnersmentaliteit te creëren welke u in staat zullen stellen deze obstakels makkelijk te overwinnen.