Personal training

Topfit vs. Bedrijf fit. Door het belangrijkste onderdeel in uw eigen onderneming, namelijk u zelf structureel te verbeteren zullen de eerste stappen gezet worden naar (persoonlijke) groei.

Na een vrijblijvend intakegesprek waarin wij elkaar beter gaan leren kennen en werken aan een vertrouwensband zal ik aan de hand van een nulmeting met behulp van uw wensen en behoeften een plan opstellen waarin wij actief stappen gaan ondernemen om deze te realiseren. Stappen die duurzaam gaan bijdragen in  uw eigen persoonlijke groei.

Uw wensen en behoeftes waarbij sporten, voeding en arbeid/ rust verhoudingen centraal staan zullen steeds efficiënter op elkaar afgestemd worden waardoor het voor u makkelijker wordt om flexibeler mee te bewegen in

Na het vaststellen van de beginsituatie van de klant wordt het trainingsniveau opgebouwd zodat elke training efficiënt, effectief en prettig aanvoelt. Ik pas onze trainingen en voedingsschema’s aan op de mogelijkheden van de klant. Krachttraining, cardiotraining, resistance bands training, kickboksen, crossfight, crossfit en functioneel trainingen zijn meerdere facetten welke ik regelmatig zal toepassen om samen met u onze doelen te verwezenlijken!!

Afhankelijk van de specifieke doelstelling verleggen we dan de focus meer op één van deze onderdelen. Of het nu een krachtoefening is waarbij het maximale gewicht getild wordt of een cardio oefening waarbij er door een interval de maximale hartslag bereikt wordt.

Door mijn innovatieve trainingen zorg ik ervoor dat uw training elke keer weer een uitdaging is!

Persoonlijk aandacht

Mijn focus ligt dan ook op kwaliteit welke in mijn ogen ook optimaal toegepast kan worden als u de volledige aandacht van mij krijgt. Door u gericht te coachen, analyseren en waar nodig te ondersteunen zal ik ook snel in staat zijn om met u sneller uw grenzen te verleggen.

Samen met u zal ik het aantal trainingen welke nodig zijn vaststellen waarbij er ook de mogelijkheid bestaat om in uw eigen prive omgeving te trainen.

All-round sporten

Door mijn samenwerking met  Sportschool Akdeniz , Studio Perfect  & Olympia beweegcentrum beschik ik over de faciliteiten welke het mij mogelijk maken om met u te werken aan uw belasting en belastbaarheid. Door verschillende stijlen van sporten toe te passen welke afgestemd worden op uw wensen biedt ik u de mogelijkheden om met mij de volgende trainingen te ondergaan;

  • Fitness / krachtsport
  • Crossfight
  • Crossfit
  • (kick)boksen
  • Conditie- en duursporten

Mijn trainingen verschillen echter met de ‘normale’ kickbokstrainingen die gegeven worden op reguliere kickboksscholen. Naast een uitgebreide warming up, waar zoals bij al onze trainingen rek – en strekoefeningen centraal staan, volgt er een gedeelte waar zowel de techniek als conditie verbeterd worden. Het ‘zetten’ van stoten op bokszakken, verbeteren van de conditie door touwspringen en sterker maken van de buikspieren door alle core-stability oefeningen geven je een geweldig gevoel!