Business Coaching

Business coaching lijkt heel erg op sport coaching. Tijdens het sporten zal de coach jouw motiveren om het maximale te presteren, ondersteuning te bieden en eisen om het spel excellent uit te voeren. Een sport coach zal jouw meer rondes laten rennen, harder laten werken dan je ooit had kunnen voorstellen, zelfs wanneer je dacht dit nooit te kunnen doen. Kortom een sport coach vertelt en de atleet voert uit.

Met Business Coaching gaan wij juist niet harder maar slimmer werken. Minimale inspanning met maximale resultaten. Voordat wij de processen om u heen gaan veranderen is het noodzakelijk om uw eigen planning op orde te hebben.

 Accepteer wat er wel is en focus niet op wat er niet is. 

Door LEAN elementen toe te passen zal ik met u gericht kijken naar uw dagelijkse processen en of routines om vervolgens met u te bepalen welke stappen er genomen kunnen gaan worden om meer structuur te creëren. Deze stappen zullen bijdragen aan de continuïteit en stabiliteit van uw onderneming. Daarnaast zal u sneller in staat zijn om knopen door te hakken die u de mogelijkheid bieden om beter uw prioriteiten vast te leggen. U leert rustmomenten te creëren wat een positieve bijdrage zal hebben in uw eigen productiviteit, welke u de mogelijkheid geeft om niet alleen effectiever te plannen, maar ook u in staat zal stellen om van u planning af te wijken indien dit van u geëist wordt.

Door in te zien dat het niet de situatie is welke de stress veroorzaakt, maar meestal de verwachting die je er over hebt, zult u ook beter u eigen verwachtingen kunnen managen.

De rol welke ik heb als Business Coach is om u te coachen door middel van begeleiding, ondersteuning, verantwoording en aanmoediging.